Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Δεκεμβρίου 03, 2017

Δεν έχουν Τσίπα. Ποτέ δεν είχαν.. Δεν έχουν καμία ευαισθησία σε τίποτα. Μάρδας: Κακώς η ΝΔ επί 3 χρόνια δεν έκανε πλειστηριασμούς... τώρα θα τους το φορτώναμε κι αυτό

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜαρδαςΑφωνα έμειναν κορυφαία στελέχη της ΝΔ ακούγοντας το πρωί της Κυριακής τον πρώην υπουργό Δημήτρη Μάρδα να τους κατηγορεί ότι κακώς νομοθετούσαν την προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς.

Ο πρώην υπουργός, μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1, ανέφερε ότι αν η ΝΔ είχε ξεκινήσει τους πλειστηριασμούς τώρα τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο ομαλά.

Ο κ. Μάρδας, σχολιάζοντας την χθεσινή πρόταση του Χρήστου Σταϊκούρα στο ίδιο ραδιόφωνο η κυβέρνηση να επαναλάβει την νομοθετική ρύθμιση της ΝΔ του 2014 για την προστασία της πρώτης κατοικίας ανέφερε:

«Αν η Νέα Δημοκρατία δεν έκανε τέσσερις νομοθετικές αναστολές όσον αφορά τη ρύθμιση του συγκεκριμένου θέματος σήμερα θα είχαμε τελειώσει σε ένα πολύ μεγάλο μέρος του και ο κόσμος θα είχε ως βάρος τα μισά από αυτά που υπάρχουν σήμερα. Τότε οι πλειστηριασμοί θα ήταν πολύ πιο εύκολοι σε σχέση με σήμερα. Τότε ήταν πολύ πιο εύκολοι οι διακανονισμοί τώρα έχουν αυξηθεί οι τόκοι και έχει αυξηθεί και το βάρος».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε αυστηρότερες νομοθετικές ρυθμίσεις από την κυβέρνηση της νδ και διατύπωνε το σύνθημα «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη» ο κ. Μάρδας απάντησε: «Αν η ΝΔ είχε αποφασίσει τότε να κάνει τους πλειστηριασμούς με μια τέτοια άτυπη συμφωνία με τις τράπεζες που έχουμε κάνει εμείς τώρα, οι αντιδράσεις θα ήταν πολύ λιγότερες».

Μάλιστα σχολιάζοντας τις σφοδρές αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ κατά των πλειστηριασμών όλα τα χρόνια που ήταν αντιπολίτευση ανέφερε:

«Αν και εγώ πρέπει να σας πω ότι διαφωνούσαμε την τότε θέση του ΣΥΡΙΖΑ, θέλω να προσθέσω ότι η κυβέρνηση είναι που κυβερνά και η αντιπολίτευση είναι αυτή που κάνει τη δουλειά της όπως νομίζει ότι πρέπει να την κάνει. Κάποια στιγμή η όποια κυβέρνηση πρέπει να αντιλαμβάνεται το ρόλο της και η αντιπολίτευση το δικό της ρόλο».

Λίγο αργότερα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε την συνέντευξη του κ. Μάρδα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter σχολιάζοντας: «Η σημερινή συνέντευξη του κ. Δημήτρη Μάρδα, για τους πλειστηριασμούς, πρέπει να γίνει σημαία της Νέας Δημοκρατίας. Τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ στην πολιτική στο παρελθόν. Αναίσχυντοι σε όλα τους».

Δείτε το video https://youtu.be/gMTAPxUco9I

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διηνέκη, χίλιες φορές ψηφίζω Ραχωβίτσα παρά Σφακιανάκη.

Μπορείς να μου πεις τι ρόλο βαράει ο τύπος και ποιος τον χαρτζιλικώνει στην καινούργια του δουλειά που κάνει;

To CSI του Μανώλη Σφακιανάκη

http://kourdistoportocali.com/news-desk/csi-tou-manoli-sfakianaki/


Την ίδρυση Ινστιτούτου με το όνομα «Cyber Security International» (CSI) , ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος , Μανώλης Σφακιανάκης, λίγες ημέρες μετά την αποστρατεία του στις κρίσεις ανώτατων αξιωματικών της ΕΛΑΣ.

Το Ινστιτούτο θα έχει γραφεία σε 52 νομούς της χώρας, και θα χρηματοδοτηθεί από ευρωπαϊκά προγράμματα και από δωρεές ιδιωτών.

http://www.huffingtonpost.gr/2017/01/24/eidhseis-koinwnia-csi-sfakianakis_n_14352646.html

ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΖΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ;


Μανώλης Σφακιανάκης

Ο Μανώλης Σφακιανάκης (Χανιά, 9 Φεβρουαρίου 1963) ήταν Υποστράτηγος και Βοηθός Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

Γεννημένος στα Χανιά, το 1982 κατατάχθηκε στην Ελληνική Αστυνομία. Η εκπαίδευση του συνεχίστηκε μετά τις σπουδές του, με διάφορα σεμινάρια και μετεκπαιδεύσεις στον τομέα των εγκλημάτων και της τρομοκρατίας στον Κυβερνοχώρο (Πλαστικό Έγκλημα, Πρόληψη Εγκλήματος) στο Λονδίνο και στο FBI, ενώ κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο στις Ποινικές Επιστήμες του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών

Η καριέρα του στην Ελληνική Αστυνομία ξεκίνησε το 1982 όταν πέρασε στην Σχολή Ενωμοταρχών

https://el.wikipedia.org/wiki/Μανώλης_ΣφακιανάκηςΟι Σχολές Χωροφυλακής διακρίνονταν στη Σχολή Αξιωματικών Χωροφυλακής (ΣΑΧ ή Ανθυπομοιράρχων), την Σχολή Οπλιτών Χωροφυλακής (ΣΟΧ) και τη Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης Αξιωματικών Χωροφυλακής (ΣΕΜΑΧ).
Η Σχολή Οπλιτών Χωροφυλακής (ΣΟΧ) αποτελούνταν από δυο τμήματα: Το Α΄Τμήμα Δοκιμων Χωροφυλάκων και το Β΄Τμήμα Δοκίμων Ενωμοταρχών (Υπαξιωματικών).

https://www.facebook.com/permalink.php?id=539914142685644&story_fbid=544360015574390ΔΙΗΝΕΚΗ; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟ 1982 ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ;
ΠΟΙΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΚΛΗΤΗΡΑ,ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ; ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ FBI;

ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ;

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ WIKIPEDIA DIABAZOYME

Το 1998 ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Βήχος κατήγγειλε κύκλωμα σωματεμπορίας στην Σαντορίνη εμπλέκοντας τον Διοικητή της Αστυνομίας. Πέντε ημέρες πριν την τέταρτη εκδίκαση, ο Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υπό τον Μανώλη Σφακιανάκη εισέβαλε στο σπίτι του Βήχου, κατέσχεσε τους υπολογιστές και τον κατήγγειλε για μαστροπεία. Ο Παναγιώτης Βήχος αθωώθηκε 4 φορές και πήγε στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια όπου η Ελλάδα καταδικάστηκε και υποχρεώθηκε να καταβάλει αποζημίωση στον κ. Βήχο

https://el.wikipedia.org/wiki/Μανώλης_Σφακιανάκης

Υ.Γ.:There's a storm coming!

Ανώνυμος είπε...

Ο Παναγιώτης Βήχος το 1998 καταγγέλει, μέσα από τις στήλες της Νέας Προοπτικής, τον διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σαντορίνης και ιδιοκτήτες νυκτερινού κέντρου για εκμετάλλευση και σωματεμπορία αλλοδαπών κοριτσιών, με συνέπεια να διωχθεί ο διοικητής του A.T. και οι ιδιοκτήτες των νυχτερινών κέντρων.

Με διάφορα νομικά τερτίπια η δίκη αναβάλλεται πολλές φορές καθώς οι κατηγορούμενοι αρνούνται να παραστούν. Πάνω από 350 κάτοικοι του νησιού μαζί και ο Δεσπότης συνυπαγράφουν κείμενο καταγγελίας ενάντια στον Αστυνομικό Διευθυντή. Στο πλευρό του συντρόφου Βηχου κινητοποιούνται φεμινιστικές οργανώσεις, αριστερές και κοινωνικές οργανώσεις. Ο Διοικητής με εσωτερική EΔE απαλλάσσεται, αλλά διώκεται αυτεπάγγελτα από την εισαγγελία Nάξου. Συγχρόνως προάγεται σε Αστυνομικό Διευθυντή της Σύρου… στην πόλη όπου όλως τυχαίως θα γίνει το δικαστήριο ενάντιά του.

Ο εν λόγω αστυνόμος, υποβάλλει μήνυση και στην Νέα Προοπτική, στον αρχισυντάκτη της Θοδ. Κουτσουμπό και στον Π. Βήχο, ζητώντας 200 εκατομμύρια δρχ. για συκοφαντική δυσφήμηση.
Παράλληλα, στη μακρά δικαστική διαδικασία που κράτησε πάνω από 8 χρόνια, στην προσπάθεια να υπονομευθεί η μαρτυρία του σ. Παναγιώτη Βηχου οργανώνεται μια προβοκάτσια εναντίον του από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Σε έρευνα στο σπίτι του Π. Βήχου με την αιτιολογία ύπαρξης καταγγελίας ότι τάχα συμμετέχει σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας κατάσχεται ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή του και την επόμενη μέρα η εφημερίδα «Εσπρέσο», με πρωτοσέλιδο άρθρο, γράφει για «εξάρθρωση κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας με την συμμετοχή γνωστού αριστερού μουσικού» συνοδευόμενη από φωτό του σ. Βήχου με κόκκινη σημαία από διαδήλωση του ΕΕΚ. Το δημοσίευμα -αλλά και η έρευνα που δεν είχε περατωθεί- χρησιμοποιήθηκε από τους συνηγόρους του κυκλώματος για να «τρωθεί το κύρος» του μάρτυρα. Το κατασκευασμένο σενάριο της δήθεν «παιδικής πορνογραφίας» κατέρρευσε αργότερα αφού όμως πρώτα οι ένοχοι της Σαντορίνης έπεσαν στα μαλακά. Η ιστορία αυτή ταλαιπώρησε για πολλά χρόνια τον σύντροφο και όπως ο ίδιος έλεγε «μου έβγαλαν τον καρκίνο».


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/02/blog-post_957.html


ΔΙΗΝΕΚΗ,ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ

https://www.youtube.com/watch?time_continue=112&v=ZvlVtWHqyUs

Υ.Γ.:There's a storm coming!

Ανώνυμος είπε...

Ιωάννης Ραχωβίτσας

Ο Ιωάννης Ραχωβίτσας είναι ανώτατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας. Την 5-11-2009 προήχθη στον βαθμό του Αντιστρατήγου και τοποθετήθηκε στην θέση του Υπαρχηγού του Αστυνομικού Σώματος

Γεννήθηκε το 1955 στο Φανάρι Καρδίτσας και το έτος 1973 κατετάγη στην Ελληνική Χωροφυλακή. Το 1982 αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών και τοποθετήθηκε στη Δ/νση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, όπου υπηρέτησε μέχρι το 1986 που τοποθετήθηκε και υπηρέτησε στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής.


https://el.wikipedia.org/wiki/Ιωάννης_Ραχωβίτσας


ΔΙΗΝΕΚΗ; ΟΤΑΝ Ο ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΟ 1982 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ,Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΕΝΩΜΟΤΑΡΧΩΝ ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ;

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ;

ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΚΑΦΕΤΖΗ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ; ΠΗΡΑΝ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕΤΖΗ,ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣΔΙΗΝΕΚΗ,Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ
Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΥΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΜΠΑΤΣΟΝΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΝΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΝ;

Ο ΜΑΝΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ εργαζόταν στην Ελληνική Αστυνομία επί 34 έτη, εκ των οποίων τα 23 ασχολείτο αποκλειστικά με τη διερεύνηση των ηλεκτρονικών εγκλημάτων. Σπούδασε Ανάλυση και Προγραμματισμό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Εκπαιδεύθηκε στο Λονδίνο στο έγκλημα που αφορά το πλαστικό χρήμα, και στο FBI σε θέματα σχετικά με την τρομοκρατία στο διαδίκτυο. Από το 1995, οπότε και ξεκίνησε μόνος, και στη συνέχεια από το 2004, που ιδρύθηκε Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προΐστατο και πλέον επόπτευε τη δράση της Υπηρεσίας.

https://www.psichogios.gr/site/Authors/show/1060/manos-sfakianakhs-bera-athanasioy


ΠΟΙΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΟΣΚΟΥΣΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΡΚΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ;

ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ (ΠΟΙΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΧΟΡΗΓΙΕΣ;) Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Υ.Γ.:There's a storm coming!

Ανώνυμος είπε...

Τέλειωσε το σχολείο στα Χανιά και αμέσως μετά άρχισε να σπουδάζει Ανάλυση και Προγραμματισμό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στην Αθήνα. Το 1982 μπήκε στη Σχολή Ενωμοταρχών και το 1986 στην Σχολή Υπαστυνόμων.


Το 1982 μπήκε στη Σχολή Ενωμοταρχών και το 1986 στην Σχολή Υπαστυνόμων.

http://www.athensvoice.gr/politics/337853_manolis-sfakianakis-poios-einai-kai-poy-hrostaei-ti-dimofilia-toy


ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΕ
ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ;


Ανάλυση και Προγραμματισμό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών πριν το 1982;

Γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1963 +18 χρονια=1981


Τμήμα Πληροφορικής ΑΠΘ

Το Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε με το Προεδρικό Διάταγμα 200/1991 (ΦΕΚ 78/30.5.91) και δέχεται φοιτητές/φοιτήτριες από το ακαδημαϊκό έτος 1992-93.

http://www.csd.auth.gr/el/

Το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης λειτουργεί από το 1984

https://www.csd.uoc.gr/index.jsp?content=department_history&openmenu=demoAcc1&lang=gr


Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του Τ.Ε.Ι. Αθήνας δημιουργήθηκε στα πλαίσια του νόμου 1404/83, ως Τμήμα της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών (Σ.Τ.ΕΦ.) με όνομα «Τμήμα Ανάλυσης και Προγραμματισμού Η/Υ» και δέχθηκε τους πρώτους φοιτητές του τον Οκτώβριο του 1983.

http://www.cs.teiath.gr/

Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών

Το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ιδρύθηκε το 1989

http://www.di.uoa.gr/


Ο ΤΣΟΠΑΝΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1981-1982 Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ
ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ (ΜΕ ΒΥΣΜΑ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ

ΑΠΛΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΞΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ,ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ
http://zcode-gr.blogspot.gr/2017/12/freepen.html

Υ.Γ.:There's a storm coming!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΗΝΕΚΗ,ΠΟΤΕ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΙΑΝΩΝ;


Μεσολάβησαν επτά χρόνια από την υπόθεση του dating club μέχρι την έναρξη λειτουργίας του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το 2004. «Η τότε ηγεσία της αστυνομίας υιοθέτησε τις υποδείξεις και τις συμβουλές των Αμερικανών, οι οποίοι έθεταν ως προαπαιτούμενο για την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων τη δημιουργία Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σε διαφορετική περίπτωση δεν ξέρω πού θα βρισκόμασταν σήμερα.

http://www.kathimerini.gr/469530/article/epikairothta/ellada/synadelfoi-moy-ekanan-polemo-kai-me-loidorhsan


ΤΟ ΣΙ ΦΟΡ ΑΙ (C4Ι)ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ; ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΙΣΤΗΚΕ


Τι ήταν το υπερ-πανοπτικό σύστημα ασφάλειας τελικά;

Ενα «σούπερ-πανοπτικό» σκάνδαλο, ένα τεχνολογικό φιάσκο. Το σύστημα C4I -από τα αρχικά των λέξεων Command, Control, Communication, Coordination & Integration ή, με τον επίσημο ελληνικό τίτλο, «Ενιαίo, Ολοκληρωμένο και Διαλειτουργικό Σύστημα Διοίκησης, Ελέγχου, Επικοινωνίας Συντονισμού και Εναρμόνισης της Ολυμπιακής Ασφάλειας», σχεδιάστηκε από την αμερικανική εταιρεία SAIC, βάσει του στρατιωτικής προέλευσης ολοκληρωμένου συστήματος C4I και δόθηκε υπεργολαβικά στη γερμανική εταιρεία Siemens AG, αλλά δεν λειτούργησε παρά το πανάκριβο κόστος του.

Το ονομάζουμε «σούπερ-πανοπτικό» με βάση τις υποσχόμενες τεχνικές προδιαγραφές του, με τις οποίες στόχευε να συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες και τη διαχείρισή τους σε εικοσιτετράωρη βάση σ’ ένα τεράστιο ενοποιημένο δίκτυο υπολογιστών με εκατοντάδες κάμερες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV) διατεταγμένων παντού στη μητροπολιτική περιοχή της Αθήνας, και στις υπόλοιπες ελληνικές πόλεις που φιλοξενούσαν αγωνίσματα.

Το λογισμικό δίκτυο του C4I θα δικτύωνε μια πλειάδα (υπο)συστημάτων λειτουργίας και θα ενσωμάτωνε τις πληροφορίες από την άμεση μαζική ηλεκτρονική παρακολούθηση από κάμερες και το αερόπλοιο, θα τις διασταύρωνε με διάφορες τράπεζες πληροφοριών, υπό τον συντονισμό ενός επιτελικού διοικητικού κέντρου.

Θα πρόσφερε δηλαδή στους συντονιστές μια ολοκληρωμένη και σε πραγματικό χρόνο εικόνα των συμβάντων που ήταν δυνατόν να επηρεάσουν την ασφάλεια σε όλη την περιφέρεια της Αττικής, αλλά και στις άλλες πόλεις, και θα τους βοηθούσε να σχεδιάσουν την κατάλληλη ανταπόκριση σε κάθε περιστατικό τοπικά ή κεντρικά.

• Ποιοι το επέβαλαν και γιατί;

Ενας συνασπισμός συμφερόντων κρατικών υπηρεσιών ασφάλειας των ισχυρών δυτικών χωρών και των μεγάλων εταιρειών παραγωγής συστημάτων παρακολούθησης υψηλής τεχνολογίας που αποκαλούμε «Στρατιωτικο-Βιομηχανικό Σύμπλεγμα Ασφάλειας και Παρακολούθησης», αλλά και μια διεθνής συμβουλευτική ομάδα ασφάλειας υπό τον άμεσο συντονισμό του τότε Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα, Τόμας Μίλερ, εκμεταλλεύτηκαν τον πανικό που προκλήθηκε από την 11/9 και την απειλή ματαίωσης των Αγώνων, για να επιβάλουν το σκανδαλώδες αυτό σύστημα ασφάλειας και παρακολούθησης στην ελληνική κυβέρνηση.

http://www.efsyn.gr/arthro/c4i-skandalo-poy-stoiheionei-dia-tis-apoysias-toy

Υ.Γ.:There's a storm coming!

Ανώνυμος είπε...


Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΓΡΙΑ! ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ 1995 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ 2004


Ο κ.Σφακιανάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την υπηρεσία που ίδρυσε και ταυτίσθηκε μαζί της. «Εγώ είμαι ο ιδρυτής αυτής της υπηρεσίας το 1995. Τότε ήμουν μόνος, τώρα έχω εσάς»

http://www.protothema.gr/greece/article/647860/deite-poia-einai-ta-epomena-vimata-tou-manoli-sfakianaki-/


την έναρξη λειτουργίας του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το 2004. «Η τότε ηγεσία της αστυνομίας υιοθέτησε τις υποδείξεις και τις συμβουλές των Αμερικανών, οι οποίοι έθεταν ως προαπαιτούμενο για την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων τη δημιουργία Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σε διαφορετική περίπτωση δεν ξέρω πού θα βρισκόμασταν σήμερα.

http://www.kathimerini.gr/469530/article/epikairothta/ellada/synadelfoi-moy-ekanan-polemo-kai-me-loidorhsan

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ 1995 ΤΟΥ ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΔΕΡΒΕΝΑΓΑ ΤΟ FBI,ΤΟΤΕ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΣΤΟ ΑΨΕ ΣΒΗΣΕ!


Υ.Γ.;There's a storm coming!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΗΝΕΚΗ; ΘΕΣ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Τι θα είναι τελικά αυτό το CSI Institute Σφακιανάκη;;; Μια κριτική και ρεαλιστική προσέγγιση!!!

http://policenet.gr/article/τι-θα-είναι-τελικά-αυτό-το-csi-institute-σφακιανάκη-μια-κριτική-και-ρεαλιστική-προσέγγισηΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ!

Υ.Γ.:There's a storm coming!

Διηνέκης είπε...

Ρε 'συ στορμάκο, να σε ρωτήσω κάτι;
Τώρα πήρες χαμπάρι τον Σφακιανάκη;

Ανώνυμος είπε...

Διηνέκη πηγαίνοντας στο λινκ που πόσταρες

http://kourdistoportocali.com/news-desk/egchoria-elit-sikoni-elikoptera-gia-na-fotografisi-tis-viles-ton-syrizeon/

τυχαία μέσα στην σελίδα έπεσα σε μια παλιά είδηση που αναφερόταν στον Σφακιανάκη και επειδή είχα την απορία εδώ και καιρό
για το ποιος κρύβεται πίσω απο το παραμάγαζο που ίδρυσε,είπα να το ψάξω το θέμα.

Τώρα γιατί αναφέρθηκα σε εσένα; Γιατί είχες κάνει λόγο πριν απο ημέρες για τον Ραχωβίτσα και θέλησα να σου τονίσω πως ο Ραχωβίτσας
είναι αγγελούδι μπροστά σε κάτι άλλα αποστρατευμένα παλικάρια της Ελληνικής Αστυνομίας

Ο Βλάχος πιστεύω πως έχει μπέσα και τα τιμά τα παντελόνια,εν αντιθέση με τον Κρητικό που τον κόβω για ύπουλο φίδι

Υ.Γ.:There's a storm coming!

Ανώνυμος είπε...

Διηνέκη μας διαβάζει ο Ζουγανέλης ή έτυχε στο σημερινό του άρθρο να συμπεριλάβει και τον Σφακιανάκη;

http://zcode-gr.blogspot.gr/2017/12/blog-post_4.html#more

Υ.Γ.:There's a storm coming!

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιον ανήκαν τα 135 κιλά κοκαΐνης; - Ο Σέρβος ήταν απλά ο «φύλακας»

Εντύπωση προκαλεί στους αστυνομικούς το γεγονός ότι μέσα στο διαμέρισμα της λεωφόρου Ποσειδώνος στη Βάρκιζα βρέθηκε ένας Σέρβος, ο οποίος δεν φέρεται να έχει ιδιαίτερες σχέσεις με την Ελλάδα. Πρόκειται για ένα άτομο τον Μάρτιν Μ. με καταγωγή από το Βελιγράδι που έχει σπουδάσει οικονομικά στο Νόβισαντ και διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά καφέ στην πρωτεύουσα της Σερβίας.
Ο συνήγορος του Σέρβου κ. Σάκης Κεχαγιόγλου

http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/650103_se-poion-anikan-ta-135-kila-kokainis-o-servos-itan-apla-o


ΜΑΝΟΥΛΑ Ο ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.ΧΤΕΣ Η 19ΧΡΟΝΗ,ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.

ΑΡΑΓΕ, ΤΙ ΚΟΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ 19 ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ;

Ή Ο ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ-ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ;

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ Η ΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΜΕ ΚΑΝΑ ΤΟΝΟ "ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ",ΘΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ.

Υ.Γ.:There's a storm coming!

Ahoy είπε...

Το αρθρο ειναι για τον Μαρδα η για τον Διηνεκη?

, είπε...

Μαρδά!

peri