Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Ιανουαρίου 04, 2017

Αυτή η Ελλάδα δεν είναι η πατρίδα για την οποία πρέπει να υπερηφανευόμαστε


Αποτέλεσμα εικόνας για διχονοια
Ισοπεδώνουν την υγεία. Το ίδιο το κράτος ξεπλένει τα δάνεια που παίρνει απ'έξω μέσω της υγείας, προσλαμβάνουν διοικητικό προσωπικό προσωρινά, πάει ο άλλος να κάνει μια δουλειά να ταΐσει το παιδί του, διχάζουν τον κόσμο τα κτήνη, αντί να πάρουν εξοπλισμούς και φάρμακα, πετάνε τα λεφτά στα σκουπίδια, εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη του κόσμου. Πετάνε τους ανθρώπους στα σκουπίδια. Με ποιο δικαίωμα; Ποτέ δε δώσαν λεφτά για την ελληνική παραγωγή, μόνο για διοικητικούς και προσωπικό για τα hot spots. Δεν υπάρχουν λογια πια για να περιγράψουν την αναισθησία, πως το κανουν αυτό στο συνάνθρωπό τους; Ξύλο και φυλακή. Είναι εγκληματίες!
 
Παναγιώτης

Oύτε φάρμακα, ούτε εξοπλισμούς έχουν και συνεχίζουν τις προσλήψεις.... απίστευτες προσλήψεις με σκοπό την διχόνοια στους πολίτες.  Προσλήψεις όταν κόβουν συντάξεις. Προσλήψεις όταν μαγαζιά και επιχειρήσεις κλείνουν καθημερινά.  Kομματικές προσλήψεις όταν εκατοντάδες χιλιάδες τρέχουν στις εφορίες...μην χάσουν τα σπίτια τους...επειδή έκαναν το λάθος να επενδύσουν σε κάτι . Μέχρι πριν 5 χρόνια καλούσαν  τους νέους να επιστρέψουν πίσω στην φύση, αρκετοί έγιναν αγρότες. Σήμερα δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν. Χρωστάνε παντού!

Είναι πολύ επικίνδυνα τα πράγματα για την Ελλάδα. Αυτός  Παναγιώτη είναι  πολύ μεγάλος εφιάλτης.  Και ξέρεις ο εφιάλτης επιστρέφει  όταν  βλέπει αδυναμίες...όταν σε βλέπει ευάλωτο. Αισθάνεται όμορφα όταν σε βλέπει να τυραννιέσαι. Όταν σε βλέπει άνεργο, ανασφαλή και πληγωμένο. Είναι θολωμένο το μυαλό των Ελλήνων για αυτό  κυβερνά  ακόμα ο εφιάλτης. 

Αυτοί που μας τσάκισαν μέσα στο Σύριζα βρίσκονται πλέον και δεν είναι μυστικό. Αυτή η οξεία κριτική που ασκεί ο Σύριζα στα ΜΜΕ είναι για τον έλεγχο. Τα παραδοσιακά ΜΜΕ καταβρόχθισαν απίστευτα δάνεια στις καλές εποχές της διαπλοκής. Αρκετά από αυτά τα δάνεια έγιναν βίλες, πλούσιοι μισθοί, παλάτιαΜε την είσοδο της τεχνολογίας στην ζωή των πολιτών τα πάντα άλλαξαν.  Τα ΜΜΕ μόνο χρέος έχουν και καθόλου κέρδος. Χωρίς καθόλου κέρδος, με ελλείμματα, με παθητικό οι Τράπεζες έγιναν τα απόλυτα αφεντικά. Οι προσφορές π  στις Κυριακάτικες είναι αυτές που διατηρούν "ζωντανές" τις εφημερίδες και τον κλάδο γενικότερα, καθώς οι αναγνώστες δεν έχουν άλλο κίνητρο να αγοράσουν τα φύλλα, από τη στιγμή που η ενημέρωση προσφέρεται δωρεάν στο internet και στην τηλεόραση.
Αποτέλεσμα εικόνας για usa
Τι θέλει λοιπόν o κομαντάτε; Τον έλεγχο. Τον έλεγχο και ας πουλά η τάδε εφημερίδα 10.000 φύλλα κάθε Κυριακή. Τον έλεγχο και ας μην έχει σοβαρή θεαματικότητα το τάδε κανάλι. Τον έλεγχο σε κάθε δημοσιογράφο. Τον έλεγχο για να δείξει ότι είναι το απόλυτο αφεντικό. Τι κάνει; Βάζει τις Τράπεζες  σε ρόλο  μεσάζοντα  με σκοπό να υπαγορεύσουν στους νέους ιδιοκήτες των χρεωκοπημένων ΜΜΕ την κυβερνητική πολιτική.


Στην δεκαετία του 80 η αριστερά του Κουφοντίνα τα έλυνε κάπως αλλιώς τα πράγματα......   Τότε οι μεγάλοι εκδότες δεν ανήκαν στο κέντρο. Οι μεγάλοι εκδότες  ήταν παραδοσιακοί δεξιοί και άρα φασίστες σύμφωνα με την πράσινη αλλαγή... Αυτοί οι δεξιοί  όμως δεν είχαν μεγάλα χρέη στις Τράπεζες.... Σήμερα οι Τράπεζες των τοκογλύφων αναλαμβάνουν την βρώμικη δουλειά.


Αυτή η Ελλάδα δεν είναι η πατρίδα για την οποία πρέπει να υπερηφανευόμαστε. Σε καμία περίπτωση.

2 σχόλια:

Διηνέκης είπε...

Τι έγινε; Έπεσε λογοκρισία;
750 «κλικ» έκανε. Δεν σού άρεσε;

Ανώνυμος είπε...

οι δεξιοι εκδοτες δεν ειχαν μεγαλα χρεη και δεν μπορουσαν οι τραπεζες να αρπαξουν τις εφημεριδες τους. αρα? τους εκτελεσαν!