Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Ιανουαρίου 09, 2017

Η Ελλάδα είναι στο έλεος μιας απίστευτης-σκληρής- συμμορίας. Είναι στο έλεος όλων εκείνων που έχτισαν καριέρες καταγγέλλοντας τους άλλους με μοναδικό σκοπό την εξουσία.....Οι αθεόφοβοι της κρατικοδίαιτης αριστεράς κατάφεραν , να αποενοχοποιήσουν τους αντιπάλους τους και ταυτόχρονα να αποκαλύφθουν ολοσχερώς....Όλα βαίνουν καλώς με τα καύσιμα! Τουλάχιστον βάσει των όσων υποστήριξε το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Ο Γιώργος Σταθάκης -ούτε λίγο, ούτε πολύ- ανέφερε ότι δεν βλέπει καμία… .έκρηξη στην τιμή της βενζίνης και του πετρελαίου, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση δέχτηκε πιέσεις για να αυξήσει το ΦΠΑ στο ρεύμα, κάτι και το οποίο δεν έκανε πράξη καθώς το θεώρησε «πολύ πιο αντικοινωνικό» ως μέτρο. Ίσως για να το αυξήσει κι αυτό σε μια μελλοντική «επιτυχημένη» διαπραγμάτευση…

Σχετική εικόνα
Μόνο που η σκληρή πραγματικότητα, την οποία βιώνουν καθημερινά χιλιάδες εργαζόμενοι πολίτες που επιθυμούν να πάνε στις δουλειές τους με το αυτοκίνητο ή να γεμίσουν τους καυστήρες για να ζεσταθούν, δείχνει ότι το συγκεκριμένο μέτρο αδειάζει ακόμα περισσότερο την τσέπη τους.

Ο κ. Σταθάκης επεσήμανε, επίσης, πως τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης βρίσκονται σε αυξημένη (!) εγρήγορση προκειμένου να επέμβει όταν -και αν- διαπιστώσει οποιαδήποτε έκρηξη στις τιμές των καυσίμων. Λεπτομέρεια… Μία στις δύο πολυκατοικίες έχει γίνει….. ψυγείο, με τις συνελεύσεις να μυρίζουν μπαρούτι, καθώς λεφτά δεν υπάρχουν.

 Zougla.gr

1 σχόλιο:

eucharist tassilli είπε...

ΒΑΣΤΑ,ΡΕ ΣΩΡΡΑ,ΓΕΡΑΑΑ!!!!!

ΒΑΣΤΑ,ΡΕ ΣΩΡΡΑ,ΓΕΡΑΑΑ!!!!!