Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 30, 2016

Πού να τους προλάβεις; Πως να τους ανταγωνιστείς; Χρόνια εκπαιδεύονται στο επαναστατικό "θέατρο". "go back madam Merkel" 
 “Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, Φρόσω Καρασαρλίδου, ήταν νοσοκόμα ως το 2008-παρατηρεί η δημοσιογράφος Βασιλική Σιούτη στο προφίλ της στο facebook για την ταλαντούχα βουλευτή-επιχειρηματία του ΣΥΡΙΖΑ. Στην αρχή της κρίσης αποφάσισε όπως λέει να αφήσει το επάγγελμα της και να ανοίξει μια δική της μικρή επιχείρηση (δεν λέει τι είδους) σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Η κρίση ωστόσο φαίνεται ότι δεν της επιφύλαξε την ίδια σκληρή μοίρα που επιφύλαξε στους περισσότερους μικρούς επιχειρηματίες αλλά και στους περισσότερους Έλληνες. Έτσι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να αποκτήσει σήμερα αποταμιεύσεις 630.000 ευρώ τουλάχιστον- αφού τόσα δηλώνει στο Πόθεν Έσχες της. Απορώ γιατί με τέτοια επιτυχία και εμπειρία δεν αξιοποιήθηκε, αναθέτοντας της κάποιο υπουργείο μπας κι επαναλάβει κι εκεί το θαύμα της, αφού κανείς άλλος δεν φαίνεται να τα καταφέρνει…
 http://kourdistoportocali.com/wp-content/uploads/2016/12/ubs3.jpeg

Η κ. Καρασαρλίδου, η οποία πριν από ένα χρόνο είχε την «ατυχία» να δεχθεί την επίθεση των αγροτών, σε επίσκεψή της στα μπλόκα, είναι μαζί με το σύζυγό της Παναγιώτη Παρχαρίδη ιδιοκτήτρια μιας βιοτεχνίας με χειροποίητα είδη υαλουργίας, η οποία προσέφερε στην ίδια εισοδήματα 35.054 χιλιάδων ευρώ και στον σύζυγό της άλλα 17.701 όπως δήλωσε η ίδια στο πόθεν έσχες για το 2014.
Αυτό που όμως είναι πιο εντυπωσιακό είναι οι καταθέσεις του ζευγαριού, που φτάνουν τα 636.713 ευρώ. Μάλιστα τα 159.382 εξ αυτών βρίσκονται ασφαλή στην UBS της Ελβετίας. kourdistoportocali.

Πάντα οι άνθρωποι της αριστεράς είχαν τα πολλά λεφτά και την άνετη ζωή άσχετα αν είναι οπαδοί ολοκληρωτικών καθεστώτων. Αυτό δεν είναι μυστικό. Ειδικά  από το 1950 και μετά η αριστερά είχε και έχει πάντα επιτυχίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Βαρά νταούλια και  βρέχει χρήμα. Τα συνθήματα και οι πορείες είναι για την καπελωμένη πλέμπα.....που κυνηγά την δεξιά. http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/12/dexistera.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: